Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

luni, 25 octombrie 2010

Lumina In Mijlocul Noptii


Isaia 60:1-3








"Scoală-te, luminează-te! Căci lumina ta vine, şi slava Domnului răsare peste tine. Căci iată, întunericul acoperă pământul, şi negură mare popoarele; dar peste tine răsare Domnul, şi slava Lui se arată peste tine. Neamuri vor umbla în lumina ta, şi împăraţi în strălucirea razelor tale.


Daca inainte ai fost doborat de asuprimea vrajmasului, Dumnezeu iti spune acum: Ridica-te, sus. Duhul Lui Dumnezeu este peste tine; ti-a daruit Salvarea prin Isus Cristos. Acum tu poti fi un biruitor in Numele Lui.
Ridica-te din depresia ta. Ridica-te din tristetile tale. Ridica-te din preocuparea ta, etc. E nevoie sa te ridici, deoarece lumina si gloria Lui Dumnezeu a venit peste tine.
Peste Pamant este intuneric, si tu, acum esti un far de speranta in mijlocul problemelor.
O persoana credincioasa in mijlocul tuturor infidelitatilor este un far de lumina. Un om onest si pur in mijlocul atator furturi, este ceva minunat. Sa poti vedea o persoana plina de pace si fericire este o raza de speranta pentru multe persoane. Oamenii alearga la lumina, cand totul este intunecat, asa ca daca Duhul Lui Dumnezeu este in tine, ai o chemare: sa fiu un far de lumina care conduce oamenii spre Dumnezeu.
Matei 5:14
Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte, nu poate să rămână ascunsă.

Dumnezeu nu doreste ca lumina care El a pus-o in noi sa ramana ascunsa. Este imposibil ca lumina sa nu fie vazuta in mijlocul intunericului, tot asa si o persoana peste care este Duhul Lui Dumnezeu, e imposibil sa nu fie vazut, este diferit de toti cei din jur.
Tot cea ce esti, tot cea ce vorbesti, arata lumina din tine ce a pus-o Duhul Sfant. Atunci cand altii vorbesc cu plangeri, tu vorbesti cu credinta; atunci cand ceilalti blesteama, tu binecuvintezi; atunci cand altii vor sa fure, tu mai degraba daruiesti; oricare ar fi momentul si situatia ta din aceste timpuri, Duhul Lui Dumnezeu sa lumineze prin tine.
Matei 5:16
Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, şi să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.

Mantuirea apartine Dumnezeului nostru, insa in vremurile de astazi poti fi un far spre cel ce o daruieste: Isus Cristos.
Tu care ai fost parte din intuneric si negura, acum esti lumina. tu nu face-ai parte din poporul Lui Dumnezeu, acum nu numai ca faci parte din poporul Lui, ci ti-a dat dreptul de fiu, un mostenitor al harului lui Isus Cristos; esti cel care duce prezenta Lui pretutindeni. In tine se manifesta prezenta Lui Dumnezeu lumii. Esti lumina, si Dumnezeu asteapta sa stralucesti. Salvarea Lui Dumnezeu va ajunge oriunde se vor opri pasii tai.
Da, Dumnezeu este pretutindeni, ca si undele radio, dar tu esti receptorul
prin care se poate manifesta glasul, puterea si mantuirea Lui peste tot.
Nu te multumi sa fii salvat doar tu insuti, ci fii un far in mijlocul noptii; un far este un semn de speranta si salvare; atunci directioneaza prin lumina ta pe cei ce se gasesc pe marea vietii intunecate la tarmul de salvare: Isus Cristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu