Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

luni, 31 mai 2010

Fii Un Biruitor Ingenuncheat!

Cel care ingenuncheaza inaintea Lui Dumnezeu, va putea sta in picioare in fata oricarui situatii!

"Toata puterea omului se castiga prin lupta cu sine si prin biruirea de sine insusi..." Filozoful J.G. Fichte

Cum poate un crestin sa aiba biruinta in lupta cu sine, si sa sta in picioare in fata oricarui situatii?
Cel mai bun remediu este: ingenucheat.
Un crestin se cunoaste ce armatura poarta, pe atat cat sta ingenuncheat. Vrei sa stii daca poti fi biruitor in lupta chiar cu tine insuti? Vrei sa stii cat poti rezista in picioare? Verifica cat timp stai ingenuncheat in prezenta Domnului!
Cel mai bun exemplu este Isus, dar sunt foarte multi urmasi ai Lui care au avut biruinta pentru ca au stat la timp pe genunchi.

Ingenuncheat de esti, nu poti fi biruit de firea pacatoasa! Acolo pe genunchi El este inaltat si tu smerit. Slava o primeste El, iar tu primesti biruinta.

Isus spunea: Cind a ajuns la locul acela, le-a zis: ,,Rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita.`` Luca 22:40 Cititi tot capitolul 22 din Luca. Cea mai grea lupta care a purtat-o Domnul Isus a fost in acea noapte, in gradina Ghetimani. Sa faca voia Tatalui, sau voia Lui. Credeti caci a avut biruinta stand nepasator? Sau ingenunchiat, rugandu-se? Sigur caci ingenunchiat, rugandu-se Lui Dumnezeu. El era Fiu de Dumnezeu, si daca urmariti a petrecut majoritatea timpului ingenuncheat, vorbind cu Tatal Sau. Cu atat mai mult avem noi nevoie sa stam ingenunchiati in prezenta Lui Dumnezeu. El cunoaste viitorul nostru si El este Unicul care stie de ce avem nevoie, pentru a iesi biruitori din luptele zilnice. Putem primi armatura necesara doar daca stam pe genunchi, in prezenta Lui. Putem sta in picioare in fata oricarui situati, daca la timp ca si Isus, ingenunghem.
Isus a iesit biruitor, deci si noi putem.
"Apoi S'a departat de ei ca la o aruncatura de piatra, a ingenuncheat, si a inceput sa Se roage,
zicind: ,,Tata, daca voiesti, departeaza paharul acesta dela Mine! Totusi, faca-se nu voia Mea, ci a Ta." LUCA 22: 41-42

Fii un biruitor, Ingenuncheat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu