Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

duminică, 11 aprilie 2010

Suntem Sodati, Soldati Ai Lui Cristos

1TIM 6: 12
Lupta-te lupta cea buna a credintei; apuca viata vesnica la care ai fost chemat, si pentru care ai facut aceea frumoasa marturisire inaintea multor marturi.


Suntem soldati, soldati ai lui Cristos!

Soldat, dar nu inrolat la oarecare armata. Ci suntem inrolati in armata Lui Dumnezeu, si avem de luptat o lupta. Lupta credintei. Am marturisit inaintea multor martori ca vom lupta pentru cel ce ne-a rascumparat; Isus!
Ce se asteapta de la un soldat? Sa fie credincios si fidel pentru tara sa si sa fie dispus sa isi dea viata pentru a-si apara cauza. Este atat de grava tradarea, ca in multe tari se pedepseste cu moartea. Acelasi lucru este de asteptat si de la un crestin, sa fie loial lui Cristos pentru todeauna; fie tanar, copil sau mai mare, barbat sau femeie, singur sau casatorit, preot, pastor. Stiind ca frica sau teama ne poate invinge, Cristos ne-a trimis un mare ajutor: Duhul Sfant.
Duhul Sfant ne da o forta speciala pentru a raspandi si apara credinta prin cuvant si fapta in calitate de martori adevarati ai lui Cristos, pentru a marturisi cu indrazneala numele Lui Cristos; si niciodata sa nu-ti fie rusine de cruce. De jerfa lui Cristos. De a fi un soldat a lui Cristos!
Cu puterea care ne-o da El, nu este dusman care sa ne invinga. Chiar mii de duhuri rele ne-ar ameninta, noi cu harul( Cristos ) lui Dumnezeu suntem invencibili. Dumnezeu asteapta de la fiecare dintre noi sa raspundem in fiecare moment cu o loialitate feroce, ca soldatul cel mai fidel al armatei Sale, sa fie primul gata sa moara, decat sa-si tradeze al sau Domn.
O marturie vie ne-au dat martirii Bisericii, care au fost nu numai in primele secole ale crestinismului, ci in intreaga istorie a Biserici Lui Cristos. Au murit dand marturie de loialitate fata de Cristos.
Sa ne gandim daca ne simtim si actionam ca adevarati soldati credinciosi a lui Cristos in fiecare moment al vietii noastre; la locul de munca, cu prieteni si familia.
Fii fidel Regelui; apara-ti credinta cu tarie si curaj, caci ti-a dat onorabilul titlu de "Print". Ne-a inrolat in armata Lui.2TIM 2: 4 "Niciun ostas nu se incurca cu treburile vietii, daca vrea sa placa celui ce l-a scris la oaste."
Esti un soldat a Lui Cristos. El ne-a pregatit si o armatura, deci sa o luam Toata. Efeseni 6: 13-17
Avem cel mai bun Maestru si model. Isus Cristos.
FILIP 4: 13
Pot totul in Cristos, care ma intareste.

Multe lupte avem de dus intr-o zi, dar, ca si soldati a Lui Cristos, vom putea Totul in El, care ne va intari si ne va da puterea sa invingem, si sa ridicam la finalul luptelor, steagul de biruinta. Biruinta vom avea doar daca Cristos va fi la ancora noastra. El ne va conduce prin cele mai grele lupte. El inainte, si noi, in spatele Lui. Mereu protejati.

Carmen Ifrim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu