Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

miercuri, 21 aprilie 2010

Isus Ajutor Neconditionat


Luca 21:14-15

"Tineti bine minte, sa nu va ganditi mai dinainte ce veti raspunde;
caci va voi da o gura si o intelepciune,careia nu-i vor putea raspunde, nici sta impotriva toti protivnicii vostri."


Meditand la ce doresc de la Domnul, ce doreste Domnul de la mine sau, ce voi face, ce voi spune..am citit aceste versete. Am inteles caci ingrijorandu-ma nu imi va fi deloc de folos, ci chiar ma voi interpune in lucrarea Lui care o are de facut cu mine. Isus a spus: Tineti bine minte, sa nu va ganditi mai dinainte..ce veti raspunde, ce vom spune, ce vom face etc. Sa nu ne pregatim raspunsuri dinainte, caci daca Isus e calauza ta/a mea El in momentul dat ne va da raspunsuri potrivite pentru orice lucru, orice situatie. Isus ne-a facut o promisiune asa minunata, noua copiilor Sai: ! Va voi da o gura si o intelepciune,careia nu-i vor putea raspunde,nici sta impotriva toti potrivnicii "nostri". El ne va da o gura pentru a vorbi cu intelepciune. Impotriva noastra nu vor putea sta nici un potrivnic macar.
Dar promisiunea aceasta se va implini doar daca noi Il vom lasa pe Isus sa ne fie caluza noastra mereu. El sa tina controlul vietilor noastre.
El sa duca la indeplinire orice lucrare care o are cu privire la noi!
Uitam caci Atotstiutorul stie tot ce va fi, de acea ne spune: "tineti bine minte". Doamne stiu caci diavolul vrea sa uitam acest lucru, dar pentru viitorul care ne sta in fata ca un mister pentru noi, dar pentru Tine, stim caci nu este asa.
Vrem Doamne sa tinem bine minte caci Tu, ne vei da cunostinte si raspunsuri pentru orice lucru, orice situatie la momentul potrivit de Tine!
Asta, nu inseamna ca nu mai trebuie sa citesti Biblia, sa studiezi pentru a-ti imbogati cunostintele; pentru a creste spiritual. Citeste Biblia, roagate, lauda-L pe Domnul, toate acestea fara sa ne gandim cum vom tine piept potrivnicilor nostri, caci daca vom fi plini de Duhul Lui, El ne va fi calauzi si ajutor neconditionat.
Tu Doamne, pentru viitor ne-ai pregatit ploi de binecuvantari si diavolul stie lucrul acesta. Si doreste sa ne departeze de ploaia Ta, sa fim in locuri uscate, unde nu este prezenta Ta. Sa uitam caci Tu ne vei calauzi si ne vei da raspunsuri pentru orice situatie care o vom intampina.
"Toti protivnicii nostri" nu vor putea sta impotriva noastra, caci te avem pe Tine Isus." Credem cuvintele Tale Doamne.

Carmen Ifrim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu