Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

vineri, 12 martie 2010

Straduiestete, si fi curajos! Fii gata sa ierti!


"Atunci Petru s'a apropiat de El, si I-a zis: ,,Doamne de cite ori sa iert pe fratele Meu cind va pacatui impotriva mea? Pina la sapte ori? Isus i-a zis: ,,Eu nu-ti zic pina la sapte ori, ci pina la saptezeci de ori cite sapte".(Matei 18:21-22)

"Cand oamenii urasc, aceasta putere ii inghite si sunt consumati in intregime... Continua sa lupti impotriva urii si a resentimentului. Uneori vei puncta, alteori te vei simti infrant. Desi este extrem de dificil, nu ingadui niciodata ca ura sa te biruiasca pe deplin. Prin puterea lui Dumnezeu lupta va continua pana cand va sosi ziua in care vei numara mai multe victorii decat infrangeri.
Nu inceta niciodata sa traiesti porunca dragostei si a iertari. Nu dilua puterea mesajului Domnului Isus: nu-l ocoli, nu il respinge ca fiind nerealist si nepractic. Nu-l croi dupa masura ta, incercand sa-l faci mai practic pentru viata reala in mijlocul lumii. Nu-l schimba asa incat sa ti se potriveasca. Pastreaza-l asa cum e, aspira la el, doreste-l si lucreaza impreuna cu Dumnezeu la realizarea lui."(70X7 Puterea de a ierta)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu