Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

vineri, 28 septembrie 2012

Aniversare

                                                     "15 ani de casatorie"
"Pana aici Domnul ne-a ajutat"

"Cand privesc in urma...vad o fata de nici 17ani si un baiat de 23ani indragostiti, iubindu-se, nerabdatori sa incheie legamant pentru a porni impreuna pe un nou drum, necunoscut de pasii lor; drumul casatoriei.
Aveau nevoie de Cineva care sa-i povatuiasca, sa ii indrepte, sa ii invete ce-i iubirea adevarata, sa se ierte cand se vor rani unul pe altul, sa se daruiasca fara sa astepte ceva in schimb, etc. El statea gata sa ofere ajutorul Sau, numai ei trebuiau sa se indrepte cu toata inima spre Dumnezeu.
El este credincios Cuvantului Sau; asculta glasul celor care striga dupa ajutor. Exodul 22:27 "Daca striga spre Mine dupa ajutor, Eu il voi auzi, caci Eu sunt milostiv." 
 Psalmul 86:5 " Caci Tu esti bun, Doamne, gata sa ierti si plin de indurare cu toti cei ce Te cheama."
Au gasit fericirea completa, doar atunci cand amandoi si-au intors inimile catre Dumnezeu si L-au cautat cu toata fiinta lor.

Oh, stiu caci satan nu se bucura de aceasta mare biruinta,...dar, cu ajutorul Domnului, prin mila si indurarea Lui astazi au implinit 15 ani de casatorie. Slavit sa fie Domnul Dumnezeu!"

Ne bucuram sa putem spune caci Domnul a facut minuni mari in casnicia noastra, iar acum ne intoarcem cu multumire si recunostinta Tata, multumim frumos!
Isaia, capitolul 12 incepe versetul 1 astfel: "In ziua aceea vei zice..." Astazi este ziua aceea cand spunem:
Ps. 75:1 "Te laudam, Dumnezeule, Te laudam; noi, care chemam Numele Tau, vestim minunile Tale! 
Te iubim din inima, Doamne, tăria noastră! 
Dani & Carmen

2 comentarii:

  1. Sa dea Domnul sa poti scrie asa ceva si la nunta de aur, respectiv la implinirea a 50 de ani de la casatorie. Drum bun cu Domnul! Vio

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin, asa sa ne ajute Domnul Dumnezeu! Multumim Viorel, acelasi lucru va dorim si noi familiei voastre. Dani & Carmen

      Ștergere