Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

luni, 18 iunie 2012

Cu ajutorul Duhului Sfant

Cu ajutorul Duhului Sfant...
Astazi ca si ieri voi putea iesi biruitoare doar cu ajutorul Domnului, doar cu ajutorul Duhului Sfant.
Singura, bazandu-ma doar pe propriile puteri ce voi reusi este alimentarea eu-lui, amagire, infrangeri in lupta contra ispitei, raul biruieste binele, si lista continua, fiind destul de lunga.
Daca ma bazez pe puterea mea din start deja am pierdut. Doar cu ajutorul Duhului Sfant pot incepe o zi plina de victorii si biruinte. Daca Duhul Sfant ramane undeva uitat in viata noastra spirituala, cu siguranta vom esua in a deveni ceea ce Dumnezeu doreste sa fim: o fiinta curata si plina de bucurie.
Duhul Sfant este cheia victoriei noastre de zi de zi. Suntem atat de speriati cateodata si indoielnici cand suntem in situatii grele incat nu suntem capabili sa recunoastem puterea prezentei Lui. Insa Dumnezeu totdeuna vine in ajutorul copiilor Sai; Duhul Sfant fiind Cel lasat ca sa ne directioneze spre biruinta.
De nu vom lasa pe Duhul Sfant sa lucreze in noi, niciodata nu ne vom beneficia de lucrarile marete ale Lui Dumnezeu. Datorita faptului ca Duhul Sfant a lucrat in mine pocainta am fost eliberata de pacat, spalata, iertata si mantuita. Orice lucrare, oricare ar fi ia, vestirea Cuvantului, pocainta, mangaiere, incurajare, eficienta, eliberare, vindecare, curatire, etc, este caci Duhul Sfant lucreaza.
Duhul Lui Dumnezeu este forta de motivare care ne face posibila schimbarea noastra atat in interior cat si in exterior. Doar prin puterea noastra nu vom putea trai in sfintenie, desi fiecare dintre noi este chemat la o sfintire personala. Dumnezeu este Sfant, si El asteapta ca si noi sa fim sfinti.
1Tesaloniceni 4: 7-8 "Caci Dumnezeu nu ne-a chemat la necuratie, ci la sfintire.
De aceea, cine nesocoteste aceste invataturi nesocoteste nu pe un om, ci pe Dumnezeu, care v-a dat si Duhul Sau cel Sfant."

Deaceea Duhul este numit Sfant caci are un anume scop; sa lucreze in noi sfintirea. Astazi, nu maine, deoarece ziua de maine nu este a mea, voi putea trai in sfintire cu ajutorul Duhului Sfant. Daca voi permite Duhului Sfant sa lucreze in mine si voi asculta indrumarile Lui voi incheia ziua de azi fiind o biruitoare si nu o invinsa.
Romani15:13 " Dumnezeul nadejdii sa va umple de toată bucuria si pacea pe care o da credinta, pentru ca, prin puterea Duhului Sfant, sa fiti tari in nadejde!
Prin puterea Duhului Sfant voi fi puternica in speranta ca Dumnezeul nadejdii ma va umple de toata bucuria si pacea care o da credinta.
Cu ajutorul Duhului Sfant astazi voi fii ceea ce Domnul Dumnezeu doreste, iar maine din nou...asa pana ma voi intanli cu Cel ce este Sfant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu