Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Priveste, Asculta, Simte, Crede

Privesc dincolo de vuietele furtunii si am liniste. Am pace chiar daca vantul si valurile sunt naprasnice. Cred chiar cand totul din jurul meu se prabuseste. Privesc dincolo de dunale de nisip din pustie si am liniste. Am pace chiar daca este arzator. Cred chiar si atunci cand nu zaresc nici o oaza. Cred in Dumnezeu.
Este posibil? Sigur ca da! Cum? Simplu, dar, uneori atat de greu de izbutit.
Privesc la Cristos. Ascult Vocea Lui. Simt ceea ce El simte. Cred Cuvantul Sau si ma incred in El.
Privesc prin ochii Tai, inima mea simte ceea ce Tu simti, ascult vocea Ta si nu soaptele straine. Cred chiar si atunci cand nimeni nu mai crede in Tine Isuse.
Dincolo de tot zgomotul, nelinistea, haosul, si necredinta ce ma inconjoara, Doamne eu raman linistita, cu pace, si plina de incredere in Tine, caci prin Tine Doamne Dumnezeule am victorie.
Daca furtuna este mare, valurile inalte, vantul tare...strapunge orizontul cu credinta si priveste la Soarele Neprihanirii. Daca pustiul ti se pare secetos si fara sfarsit...adapate din Cel ce este Izvor de apa vie.

Coloseni 2:10
Voi aveti totul deplin in El, care este Capul oricarei domnii si stapaniri.
Avem totul deplin in El. Cristos este Stapanul oricarei domnii si stapaniri. Sa profitam de lucrul acesta. In furtuna, izbanda. In pustiu, apa vie. In necaz, mangaiere. In slabiciune, putere. In disperare, speranta. In  lupta, biruinta. In ispita, rabdare. Si lista continua...oricare ar fi situatia, in El avem totul deplin, caci El este Capul oricarei domnii si stapaniri, iar noi suntem ai Lui. 
Slava Tie Doamne Dumnezeule pentru ca avem totul deplin in Tine!
Filipeni 4:13
Pot totul in Cristos, care ma intareste.
Dincolo de tot ce ne este aratat de Satan sa ne sperie si sa ne infrice, avem remediu la toate in Cristos. Sa nu ne lasam amagiti, caci noi avem totul deplin in Cristos Isus. Cristos este plinatatea noastra. Nu e muntele prea mare sa nu il poti urca. Nu e valea prea adanca sa nu o poti trece. Nu e pustiul prea arzator sau secetos sa nu poti rezista. Nu e lupta prea grea ca sa te lasi invins. Nu e ispita peste putererile tale sa nu o poti birui. Nimic nu e prea mult sau greu. Avem totul deplin in El, reusim totul in Cristos care ne intareste. Daca vezi multe lucruri care nu au rezolvare, atunci te invit sa privesti la Cristos. Daca esti gata sa parasesti lupta, te rog asculta ce iti vorbeste Cristos. Daca incercarea ti se pare prea dureroasa,  oh, simte ca El este langa tine, sufera impreuna cu tine. Daca esti cazut, ranit...crede in Cristos pana la capat. Nu te lasa orbit, priveste. Nu te lasa amagit de soaptele straine, asculta Vocea Lui. Nu te lasa invins de durere, El Marele Dumnezeu sufera impreuna cu tine. Priveste mai departe decat ceea ce vad ochii acestia, crede in Dumnezeu pana la sfarsit.
Priveste, asculta, simte si crede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu