Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

joi, 1 martie 2012

Ghiocei - Gingasi - Puternici


Primavara...
Cred ca fiecare anotimp are ceva care il face special si asteptat.
Si iata ca a sosit si primavara. Cele mai delicate flori rasar in ciuda faptului ca poate mai este zapada, frig...Ele isi urmeaza cursul pe care
la lasat Domnul pentru ele. Ghioceii... si apoi multe alte flori de care ne vom bucura pe tot parcursul primaverii.
Minunate creatii a Celui ce este Maret.
Ne-a lasat Dumnezeu atatea frumusetii de care sa ne bucuram si sa ne minunam... Numai ca tot mai putini dintre noi, se bucura, se minuneaza si lauda pe Domnul pentru ceea ce a creat El special pentru noi.
Privesc aceste florii ori de cate ori am ocazia, si ma bucur cand cu gingasie pot sa le ating, sa le observ. Da, Dumnezeu este un Tata care lucreaza cu delicatete, gingasie, perfectiune si dragoste. Priveste aceste flori si tu insusi vei descoperi aceasta.
Iti multumesc Doamne Dumnezeule pentru caci ai creat o natura atat de fermecatoare prin care ne soptesti ca Tu lucrezi cu gingasie, cu delicatete, cu dragoste, si toate lucrurile le faci perfecte.
Astazi Doamne, iti multumesc pentru minunatele flori care le-ai creat pentru mine. Ma bucur, ma minunez, te laud pe Tine caci si prin ele vad caci esti un Tata gingas. Iti multumesc...
Ghiocel...atat de gingas cand il privesti, si totusi atat de puternic. Nu crezi ca ar trebui sa avem ceva in comun cu el?
Tatal, Dumnezeu...Cel mai gingas Creator...si totusi Cel mai Puternic. Asa ar trebui sa fim si noi, gingasi, si totusi puternici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu