Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

miercuri, 26 octombrie 2011

Nu renunta...


Sunt momente in viata cand vrei sa abandonezi orice lupta, e mai usor sa spui nimic mai mult decat sa continui sa lupti. Dar asculta glasul Lui ce iti(ne) spune: Fiule, ti-am promis victorie, si ti-o voi da, dar nu ti-am promis in ce ronda, asa ca ridicate si lupta, caci victorie vei avea.
Nu vei stii niciodata ce se poate intampla, doar daca mai lupti inca o ronda.
Si atunci cand vor veni vremuri grele si dificile, zdrobit de durere si nu mai poti, pleca-ti capul pe umarul Lui Isus, si plangi...atunci El iti va sopti: "Nu abandona, Eu sunt cu tine.
Da, Doamne, ai dreptate, simt ca nu mai rezist, dar nu voi abandona, voi continua sa lupt."
Cand decizi sa lupti, vei vedea cum vei fi imbracat cu putere si parca toata oboseala si truda dispare.
Tu poti sa reusesti. Nu te da batut, ci rezista inca o ronda. Lupta!
Nu abandona! Esti mai mult decat biruitor in Cristos Isus!
Biblia spune: "Totusi, in toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decat biruitori, prin Acela care ne-a iubit." Romani 8:37
Nu te teme de nici un rau, crede caci bunatate si mila te vor insoti in toate zilele tale. Esti un fiu de Dumnezeu, esti un Biruitor! Ridicate, si lupta.
Tot succesul consta in decizile care le iei, sau care nu le iei. Crede ca in Domnul esti mai mult decat victorios, si chiar daca treci prin valea umbrei mortii, nu te teme de nici un rau.
Chiar daca suferi, nu renunta, lupta...crede caci prin Cristos Isus vei iesi mai mult decat Victorios. Crede ca poti merge mai departe.

Diferenta intre distrus sau doborat este sa te ridici si sa continui. "prigoniti, dar nu parasiti; trantiti jos, dar nu omorati." 2Corinteni 4:9
Decizia ne apartine, sa continuam sa luptam, sau sa renuntam...
Ajuta-ne Doamne sa luptam lupta cea buna si sa nu renuntam la cununa pe care Tu ne-ai pregatit-o ca si premiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu