Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

luni, 16 mai 2011

Ranit, Dar Nu Biruit

Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.” Amin. Matei 28:20b


Nu este lupta in care sa nu fii ranit, insa lucrul cel mai important e sa fii cel care ridica steagul de biruinta la final, si nu diavolul. Asa ca ochii sus la Isus cel care a suferit mai mult decat noi, insa a fost Cel mai mare Biruitor!!!
Nimeni de pe pamant nu l-a invins pe satan, asta pana cand a coborat Isus pe pamant. Atunci El, ca un miel dus la junghiere a rabdat, a iertat, a iubit, a daruit viata Sa pentru noi ca si noi astazi sa biruim pe satan in Numele Lui.
Fii plin de curaj si incredere caci Cel care a suferit mai mult ca oarecare in trup si suflet este alaturi de tine, incurajandu-te sa inaintezi ca vei fi un biruitor.
Cand diavolul iti spune ca esti nimic, ca nu ai ajutor, ca esti mic si fara putere, nu trebuie decat sa privesti la Isus Cristos si vei vedea minunea; te vei ridica si vei lupta caci privind la El te umpli de putere si uiti ca ai rani care te dor; uiti de toata suferinta ta si privesti la ceea ce castigi luptand si biruind. Vei avea doar un scop: sa ajungi la tinta si sa ridici steagul de biruinta in Numele Lui Isus Cristos.
Imi vine in gand o imagine a unui soldat ranit caruia i sa incredintat o datorie, sa ajunga la locul in care se declara victoria celui care pune steagul la locul invigator.
Pana atunci nu iti permite sa te odihnesti, caci insasi Isus iti va alina ranile, tu fii cu ochii atintiti la tinta, luptand, rabdand, crezand, iubind, iertand... caci asa a biruit si Cel care este alaturi de tine: Isus Cristos.
Nu uita: Esti ranit, dar nu biruit! Nu renunta la lupta chiar de esti obosit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu