Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

joi, 19 mai 2011

Ai Valoare

Isaia 43:4
De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta.



De cate ori nu iti aduce diavolul gandurile acestea: ca esti un nimic, ca nu ai valoare?
Biblia ne spune sa avem grija sa nu avem o parere mai inalta de noi insine decat se cuvine, deci sa nu ne suim pe treptele inalte ale aprecierii, dar, nici sa nu coboram pana acolo jos incat sa ne consideram oameni fara valoare si fara pret!
"Romani 12:3
Prin harul care mi-a fost dat, eu spun fiecaruia dintre voi sa nu aiba despre sine o parere mai inalta decat se cuvine; ci sa aiba simtiri cumpatate despre sine, potrivit cu masura de credinta pe care a impartit-o Dumnezeu fiecaruia."

Nu ai valoare...esti un nimic...
Sa nu acceptam aceste ganduri caci ne vor goli de puterea care a puso Dumnezeu in noi. Avem mare pret si valoare, si acesta pret este insusi sangele Lui Isus Cristos. El a platit pentru noi acest pret valoros. Cel rau stie ca esti de mare pret in ochii Lui Dumnzeu, ca ai valoare, de aceea lupta ca tu sa primesti aceste ganduri si apoi sa nu folosesti puterea care a puso Dumnzeu in tine.
Asa cum vin gandurile, tot asa de repede alungale caci ai putere. El Isus Cristos e puterea ta, nu te indoi si crede! Caci poti birui in Numele Lui.
Noi nu aveam valoare si rataceam in pacat si deznadejde, insa acum purtam in noi nadejdea manturii si avem valoare, cea mai scumpa din intreg Universul, rascumpararea prin Sangele Lui Isus Cristos. Nu este nimic mai scump si valoros, deci ai valoare, esti fiu de Dumnezeu. Fii puternic in Cristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu