Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

marți, 1 februarie 2011

O comoara ascunsa in suferinta


Iata spre cine Imi voi indrepta privirile: spre cel ce sufera si are duhul mahnit, spre cel ce se teme de cuvantul Meu. Isaia 66:2b

Suferinta ne dezvolta caracterul si ne maturizeaza, ne face sa crestem spiritual, sa avem experiente cu Dumnezeu, sa-L cunoastem mai bine si sa trecem la un nivel superior.
Suferinta ne poate ajuta sa pierdem "eul" pentru Isus Cristos.
De ce induram suferinta? Este vorba de credinta. O credinta prin care Dumnezeu creste în noi. O credinta sanatoasa, puternica , smerita, este medicamentul potrivit pentru vindecarea egoismului!
Egoismul nu a fost niciodata motivatia lui Isus. El a acceptat suferinta ca parte a planului perfect al lui Dumnezeu. Durerea Lui a avut un scop: Sa ne salveze pe noi de la moarte; sa ne mantuiasca.
Egoismul nu intelege aceasta realitate . El ma invata pe mine, pe tine sa facem tot ce este posibil, emotional, mental şi fizic, ca sa dea suferinta la oparte si sa caute implinirea personala. "Egoismul, centrarea atentiei asupra propriei persoane si autoindulgenta isi au radacinile nu in dorintele care se afla in sufletele noastre, ci in aroganta hotarare de a actiona independent de Dumnezeu in cautarea implinirii. Larry Grab"
Scopul lui Dumnezeu pentru tine si mine va include suferinta . Poti alege astazi sa intelegi mai profund lucrarile care ti se intampla. Iar daca ti se intampla lucruri pe care nu le intelegi, ai incredere in Dumnezeu! Privirile Lui sunt indreptate peste tine.

Gandeste-te...
Cum foloseste Isus problemele tale ca sa te atraga m-ai aproape de El?

Nu uita: orice suferinta ascunde o comoara. Si aceasta comoara este, mai aproape de Dumnezeu, mai asemanator cu Cristos.

Nu acesta este telul si dorinta oricarui crestin? Mai aproape de Dumnezeu, mai asemenator cu Cristos?
Intareste-ne Dumnezeule si fa sa stam pe Stanca tare ce este Cristos.
Ne incredem in Tine cu Totul, ridica-ne pe inaltimi de credinta si tine-ne smeriti la poala cruci Tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu