Yeshua trăiește în mine

"Un mic ungher unde Dumnezeu îmi vorbeste."
Secretul vieții: Trăiește! Nu doar exista.

duminică, 13 iunie 2010

Priveste, Priveste Atent...

PSA 112: 4
Celui fara prihana ii rasare o lumina in intunerec, El este milostiv, indurator si drept.


Intr-una din zile, mi-am luat telefonul, castile si mi-am propus sa fug putin. Era innourat dar foarte placuta atmosfera. Chiar ma gandeam ca daca ar ploua, nu m-as supara deloc:D. In timp ce fugeam, si in acelasi timp ascultam ceva muzica, privirea mi-a fost atrasa curios de tare de cerul innourat, cu nori gris de diferite nuante. Era chiar fermecator. Gandul mi s-a indreptat la anumite situatii din viata noastra cand de multe ori, cerul este tot asa de innourat, fara sa putem zari nici macar o raza de lumina, care sa ne dea speranta ca mai este putin si soarele va aparea cu lumina si razele sale calde sa ne mangaie. Cum meditam, ce credeti? O raza de soare. Uimitor! Totul cerul intunecat, dar pentru un moment a rasarit acele mici raze de lumina care m-a facut sa ma opresc si sa captez acel moment miraculos in care Dumnezeu m-a uimit. Cunoastea gandul meu, si chiar cea ce eu meditam, si mi-a aratat caci nu exista "cer innourat" fara sa ai macar o mica lumina in intunericul care te inconjoara. Oprestete. Poate nu o zaresti, pentru ca nu ti-ai indreptat ochii unde trebuie, inspre cer. Daca privesti numai in jos, nu poti vedea ca pentru o clipa Domnul iti sopteste printr-o raza razleata: Sunt aici cu tine, fiica mea/fiul meu!
Cand am cautat in Biblie un verset potrivit pentru a scrie aceasta meditatie, iar Dumnezeu m-a surprins. "Celui fara prihana ii rasare o lumina in intunerec, El este milostiv, indurator si drept."
Nu te teme, "Celui fara de prihana, adica copiilor Sai, El Lumina lumii va rasari, chiar daca intunericul incearca sa te infricoseze. Versetul continua si spune: "El este milostiv, indurator si drept. Daca crezi ca nu Ii pasa de tine si caci te-a abandonat si ca cerul tau este de multa vreme "innourat", reciteste acest vers:PSA 112: 4
"Celui fara prihana ii rasare o lumina in intunerec, El este milostiv, indurator si drept."
Mila, indurare, dreptate... Priveste, priveste atent... rasare o lumina!
Poate te pornesti ca si mine, la anumite lucruri...insa fii atent caci Dumnezeu doreste sa te uimeasca.

Carmen Ifrim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu